Promo
September
  • Maldoy, Meerdegatstraat 153a, 3570 Alken
  • Tel. 011 / 25 11 11
Promo
September

Corona

SAMEN TEGEN CORONA

De gezondheid van onze medewerkers en klanten is onze eerste prioriteit. Om die reden en ook om de continuïteit van de business te kunnen blijven verzekeren de komende tijd, hebben wij onderstaande maatregelen genomen.

WINKEL GESLOTEN, MAAR LEVERINGEN BLIJVEN DOORGAAN

De overheid heeft de maatregelen tegen het coronavirus verlengd tot 19/04. Afhalen in de winkel is tot die dag NIET meer mogelijk. We willen fysiek contact verder minimaliseren en zo de verdere verspreiding van het coronavirus tegengaan. Leveringen worden wel uitgevoerd, misschien wat minder frequent dan gewoonlijk, waarvoor wij jullie begrip vragen.

ZOVEEL MOGELIJK PER TELEFOON, FAX OF E-MAIL BESTELLEN

Graag verzoeken wij u vriendelijk om zoveel mogelijk via e-mail te bestellen, door de mindere bezetting kan onze telefonische dienstverlening minder optimaal zijn. Onze voorraden zijn wel up-to-date en wij doen ons uiterste best de afgesproken levertermijnen te respecteren. Mogen wij u tevens vragen bij de leveringen t.o.v. onze medewerkers de aangeraden 1,5 m afstand en andere gezondheidsvoorschriften te respecteren. Waarvoor onze dank bij voorbaat. Wij volgen de evolutie en opgelegde maatregelen omtrent het coronavirus nauwlettend op.

Wij danken u voor uw begrip. Zorg goed voor uzelf en elkaar.
Tot snel bij Maldoy NV